logo pcc - novo - za web optimus 1 
ekskluzivni PCC-CERT
zastupnik za Hrvatsku i
Bosnu i Hercegovinu
www.pcc-cert.pl/en

mob: + 385 95 222 1977
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nalazite se ovdje: NaslovnicaCertifikacija sustavaISO 14001

ISO 14001

 

je međunarodna norma koja postavlja zahtjeve za planiranje, uspostavu, primjenu i nadzor sustava upravljanjem okolišem. Predstavlja okvir za inovativni razvoj baziran na ideji zaštite okoliša, sprječavanja onečišćenja ili zaštite prirodnih resursa. Daje okvir za strukturiran i sustavan pristup i upravljanje interakcijama između organizacije i okoliša.

 

Sustav upravljanja okolišem (EMS) uključuje ustrojstvo organizacije, aktivnosti planiranja, odgovornosti, postupke, procedure za razvoj, implementaciju, postizanje, preispitivanje i održavanje politike upravljanja okolišem.

 

Međunarodna norma ISO 14001 namijenjena je organizacijama koje žele uvesti, provoditi i poboljšavati EMS sustav, osigurati djelovanje u skladu s usvojenom politikom, dobiti certifikat od strane nezavisne organizacije, osigurati da EMS organizacije bude u skladu sa zahtjevima norme.

 

ISO 14001 certifikat je potvrda svim zainteresiranim stranama da organizacija vodi brigu o okolišu i da poštuje sve primjenjive zakonske zahtjeve.

 

Sukladnost za zahtjevima norme organizacija dokazuje dokumentiranjem i primjenom sustava upravljanja okolišem, a sukladnost potvrđuju ovlaštene organizacije kroz proces ISO 14001 certifikacije.

 

Pružamo usluge certifikacije sustava upravljanja okolišem prema normi ISO 14001. Također, s obzirom da je norma kompatibilna s većinom normi iz ISO serije u mogućnosti smo certificirati integrirani sustav upravljanja.

Newsletter prijava

Ukoliko želite primati obavijesti i novosti prijavite se za primanje našeg newslettera

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image

ISO 9001

ISO 9001 - sustav upravljanja kvalitetom

ISO 14001

ISO 14001 - Sustav upravljanja okolišem

PEFC certifikat

CE znak

CE znak

Optimus-stop.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Vise o kolacicima procitajte u nasim uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice(cookies) sa ovih web stranica.