logo pcc - novo - za web optimus 1 
ekskluzivni PCC-CERT
zastupnik za Hrvatsku i
Bosnu i Hercegovinu
www.pcc-cert.pl/en

mob: + 385 95 222 1977
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nalazite se ovdje: NaslovnicaCertifikacija sustavaISO 9001

ISO 9001

 

je međunarodna norma koja se odnosi na upravljanje kvalitetom tvrtke i primjenjiva je na sve vrste organizacija. Predstavlja alat za upravljanje tvrtkom i stalno poboljšanje poslovanja. Sadržava međunarodno primjenjive zahtjeve za kvalitetu proizvoda, usluga i razvoja. Pruža smjernice za poboljšanje učinkovitosti organizacije i njezino upravljanje na usmjeren i sustavan način te za osiguranje stalnog napretka.

 

ISO 9001 certifikat

predstavlja dokaz tvrtke svim zainteresiranim stranama o uspješno upravljenim poslovnim procesima unutar organizacije. Često se posjedovanje certifikata traži u različitim natječajima te je postalo opće prihvatljivo da svaka organizacija koja drži do sebe posjeduje ISO 9001 certifikat.

 

ISO 9001 certifikacija


predstavlja općeprihvaćen način dokazivanja sadašnjem i potencijalnom partneru da će proizvod ili usluga zadovoljiti njegove zahtjeve prema kvaliteti. Certifikacija sustava upravljanja kvalitetom prema normi  ISO 9001 vam osigurava potvrdu sukladnosti vašeg poslovanja s međunarodno priznatom normom ISO 9001, veće povjerenje poslovnih partnera i kupaca, marketinšku promociju i objektivnu i neovisnu vanjsku procjenu i ocjenu sustava upravljanja kvalitetom.

 

Uspostava ISO 9001

Potrebno je utvrditi procese potrebne za sustav upravljanja kvalitetom, odrediti njihov slijed i međusobno djelovanje, kriterije i metode za upravljanje tim procesima, osigurati dostupnost potrebnih resursa i informacija nužnih za potporu pri provođenju i nadziranju tih procesa, nadzirati, mjeriti i analizirati te procese i provoditi postupke nužne za ostvarivanje planiranih rezultata i trajno poboljšavanje tih procesa.

 

Zašto ISO 9001?

 • Pridobijte povjerenje klijenata
 • Povećajte zadovoljstvo klijenata
 • Potaknite motiviranost zaposlenika
 • Jasno definirajte odgovornosti
 • Donesite odluke na temelju činjenica
 • Uspostavite učinkovite poslovne procese
 • Smanjite rizik poslovanja
 • Uštedite na vremenu i troškovima
 • Spriječite pogreške umjesto da ih ispravljate
 • Poboljšajte imidž tvrtke
 • Smanjite manjak informacija
 • Budite u stanju unaprijed reagirati na promjenjive uvjete na tržištu

 
Pružamo usluge certifikacije sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001. Također, s obzirom da je norma kompatibilna s većinom normi iz ISO serije u mogućnosti smo certificirati integrirani sustav upravljanja.

Newsletter prijava

Ukoliko želite primati obavijesti i novosti prijavite se za primanje našeg newslettera

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image

ISO 9001

ISO 9001 - sustav upravljanja kvalitetom

ISO 14001

ISO 14001 - Sustav upravljanja okolišem

PEFC certifikat

CE znak

CE znak

Optimus-stop.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Vise o kolacicima procitajte u nasim uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice(cookies) sa ovih web stranica.