logo pcc - novo - za web optimus 1 
ekskluzivni PCC-CERT
zastupnik za Hrvatsku i
Bosnu i Hercegovinu
www.pcc-cert.pl/en

mob: + 385 95 222 1977
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nalazite se ovdje: NaslovnicaO nama

O nama

Prilikom osnivanja osnovna ideja je bila da postanemo vodeća inspekcijska i konzultantska kuća u okruženju koja raspolaže sa iskusnim stručnjacima iz različitih grana gospodarstva i predstavlja sponu gospodarstva s kvalitetom i pravilima koja vrijede na jedinstvenom europskom tržištu.

Razvojem poslovanja unutar tvrtke osnovan je odjel certifikacije nazvan OPTIMUS CERT, a tvrtka je potpisala ekskluzivni Licencni sporazum sa međunarodno priznatom certifikacijskom kućom PCC-CERT sa sjedištem u Wroclaw-u u Poljskoj. Time smo razinu poslovanja podigli na viši nivo i možemo se pohvaliti da u suradnji sa nama naši klijenti mogu ishodovati međunarodno priznate certifikate.

Konzultantske usluge koje pružamo obuhvaćaju različite norme kao što su ISO 50001, SA 8000, nadalje pružamo usluge konzaltinga prilikom certifikacije proizvoda većinom kod označavanja proizvoda CE znakom kao i konzultantske usluge kod pripreme za akreditaciju laboratorija, inspekcijskih i certifikacijskih tijela.

Zbog zaštite nepristanosti u području u kojem nudimo certifikaciju istovremeno ne radimo i ne nudimo konzultantske usluge o čemu postoji Izjava o nepristranosti potpisana od Predsjednika uprave društva.

U području inspekcije proizvoda sposobni smo u skladu sa zahtjevima naručitelja vršiti inspekcije i nadzore prema specifikacijama ili međunarodnim i nacionalnim normama.

Seminari koje organiziramo prate aktualnu problematiku u primjeni rasprostranjenijih i svima poznatih normi (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), a također kroz osluškivanje potreba na tržištu nastojimo uvijek pronaći i ponuditi seminare za koje smatramo da bi bili korisni i zanimljivi.

Trebate li ISO 9001 certifikat, ISO 14001 certifikat, OHSAS 18001 certifikat, HACCP certifikat ili neki drugi međunarodno priznati certifikat tu smo zbog Vas. Obratite nam se s povjerenjem.

 

 

Newsletter prijava

Ukoliko želite primati obavijesti i novosti prijavite se za primanje našeg newslettera

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image

ISO 9001

ISO 9001 - sustav upravljanja kvalitetom

ISO 14001

ISO 14001 - Sustav upravljanja okolišem

PEFC certifikat

CE znak

CE znak

Optimus-stop.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Vise o kolacicima procitajte u nasim uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice(cookies) sa ovih web stranica.