O nama

ekskluzivni PCC-CERT zastupnik
za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu
www.pcc-cert.pl/en

info@optimus-stop.hr

+385 95 222 1977

Optimus stop d.o.o.

Prilikom osnivanja osnovna ideja je bila da postanemo vodeća inspekcijska i konzultantska kuća u okruženju koja raspolaže sa iskusnim stručnjacima iz različitih grana gospodarstva i predstavlja sponu gospodarstva s kvalitetom i pravilima koja vrijede na jedinstvenom europskom tržištu.

Razvojem poslovanja unutar tvrtke osnovan je odjel certifikacije nazvan OPTIMUS CERT, a tvrtka je potpisala ekskluzivni Licencni sporazum sa međunarodno priznatom certifikacijskom kućom PCC-CERT sa sjedištem u Wroclaw-u u Poljskoj. Time smo razinu poslovanja podigli na viši nivo i možemo se pohvaliti da u suradnji sa nama naši klijenti mogu ishodovati međunarodno priznate certifikate.

Konzultantske usluge koje pružamo obuhvaćaju različite norme kao što su ISO 50001, SA 8000, nadalje pružamo usluge konzaltinga prilikom certifikacije proizvoda većinom kod označavanja proizvoda CE znakom kao i konzultantske usluge kod pripreme za akreditaciju laboratorija, inspekcijskih i certifikacijskih tijela.

Zbog zaštite nepristanosti u području u kojem nudimo certifikaciju istovremeno ne radimo i ne nudimo konzultantske usluge o čemu postoji Izjava o nepristranosti potpisana od Predsjednika uprave društva.

U području inspekcije proizvoda sposobni smo u skladu sa zahtjevima naručitelja vršiti inspekcije i nadzore prema specifikacijama ili međunarodnim i nacionalnim normama.

Seminari koje organiziramo prate aktualnu problematiku u primjeni rasprostranjenijih i svima poznatih normi (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), a također kroz osluškivanje potreba na tržištu nastojimo uvijek pronaći i ponuditi seminare za koje smatramo da bi bili korisni i zanimljivi.

Optimus-stop-team

Povjerite nam usluge certifikacije

Optimus stop d.o.o. – Vaš partner u certifikaciji

Optimus CERT

Unutar tvrtke  osnovali smo odjel certifikacije nazvan OPTIMUS CERT, a tvrtka je potpisala ekskluzivni Licencni sporazum sa međunarodno priznatom certifikacijskom kućom PCC-CERT sa sjedištem u Wroclaw-u u Poljskoj.

Time smo razinu poslovanja podigli na viši nivo i možemo se pohvaliti da u suradnji sa nama naši klijenti mogu ishodovati međunarodno priznate certifikate.