Ostalo

info@optimus-stop.hr

+385 95 222 1977

Inspekcija i savjetovanje

Inspekcija

Bavimo se poslovima inspekcije količine i kvalitete različitih vrsta roba i proizvoda prilikom uvoza ili izvoza.

Inspekcija kvalitete radi se prema relevantnim međunarodnim normama ili specifikacijama naručitelja.

Savjetovanje prilikom akreditacije

Obratite nam se sa povjerenjem ukoliko ste krenuli ili želite krenuti u postupak akreditacije prema bilo kojoj akreditacijskoj normi. Akreditacija i priprema za akreditaciju je vrlo složen i obiman posao u kojem vam možemo ponuditi usluge savjetovanja stručnih i iskusnih ljudi iz navedenih područja.

EUTR

Pružamo usluge savjetovanja kod primjene Europske uredbe o drvu. Savjetovanje kod uspostave DDS (“due dilligence system”) prilikom plasiranja drvnih proizvoda na tržište Europske unije.

PEFC

je shema certifikacije odgovornog gospodarenja šumama i praćenja lanca sljedivosti drvnih materijala od šume do konačnog proizvoda kako bi se osigurao neprekinuti lanac brige za održivi razvoj šumskih resursa.

Optimus CERT

Unutar tvrtke  osnovali smo odjel certifikacije nazvan OPTIMUS CERT, a tvrtka je potpisala ekskluzivni Licencni sporazum sa međunarodno priznatom certifikacijskom kućom PCC-CERT sa sjedištem u Wroclaw-u u Poljskoj.

Time smo razinu poslovanja podigli na viši nivo i možemo se pohvaliti da u suradnji sa nama naši klijenti mogu ishodovati međunarodno priznate certifikate.