Zaposlenja

info@optimus-stop.hr

+385 95 222 1977

Trenutno nemamo otvorenih natječaja!

U Optimus stop d.o.o. kvalitetu i stručnost zaposlenika smatramo najvećim bogatstvom i vrijednošću te prednošću pred konkurencijom. Trudimo se pronaći kvalitetne ljudske potencijale, koji će svojom motiviranošću i  predanošću dati znatan doprinos ostvarenju naših organizacijskih ciljeva.

Od naših zaposlenika, sadašnjih i budućih, očekujemo:

  • Sklonost timskom radu
  • Pouzdanost
  • Urednost
  • Točnost u radu
  • Inicijativnost i samostalnost
  • Upornost u radu

Ako smatrate da biste svojim sposobnostima doprinijeli razvoju naše tvrtke životopis i molbu možete nam slobodno poslati na e-mail ili poštom na našu adresu.

Sve vaše zamolbe i životopisi biti će pohranjeni u bazu podataka za eventualne buduće potrebe. Jamčimo potpunu sigurnost i privatnost vaših podataka.

Zahvaljujemo na Vašem interesu!

Omogućavamo dobre radne uvjete, socijalne pogodnosti i nagrađivanje koji potiču radnu učinkovitost.

Jedna smo od rijetkih domaćih certifikacijskih kuća sa inovativnim proizvodima, informacijama i uslugama, te kod nas možete osobno pridonositi poboljšavanju razine konkurentnosti naših klijenata i razvoju gospodarstva.

Jeste li spremni preuzeti odgovornost? U tom smo slučaju mi pravo rješenje za vas. Početnici i iskusni radnici suočit će se s posve novim zadaćama i to će vas ispunjavati.

Želimo da na svoj stručni razvoj gledate pozitivno i s oduševljenjem. Kod nas nećete ići uhodanim, strogo zacrtanim poslovnim putem. Pomoći ćemo vam razviti profesionalni put koji će voditi do jasnog cilja. Nastojat ćemo da budete ponosni na svoj doprinos postizanju razvojnih ciljeva tvrtke.

Temelji naše kulture su otvorenost za novosti, prilike i stjecanje znanja. Pratimo napredak pojedinca i zaposlenicima omogućavamo napredovanje na vodeća mjesta. Vaš uspjeh ovisi isključivo o vašim vrlinama i učinkovitosti.

Svi radimo zato da zaradimo. Ali postoje brojni drugi razlozi da nam se pridružite. Da biste se dobro osjećali, od bitnog je značenja zdrav odnos rada i privatnog života.

Svjesni smo da naš uspjeh ovisi o omogućavanju okoline u kojoj ćete rasti i razvijati se: otvoren i iskren odnos, radni proces koji se zasniva za timskom radu i suradnji kod postizanja zajedničkih ciljeva.

U inovativnoj certifikacijskoj kući svatko pridonosi tomu da naši klijenti zadrže ili povećaju konkurentnost. Osjećaj da pridonosite razvoju usrećuje i zadovoljava te pruža priliku za osobno ispunjenje i profesionalni razvoj.

Onaj tko si postavlja ciljeve i uvijek se iznova iskušava u novim stvarima se razvija.

Stalni razvoj naših zaposlenika ključni je konkurentski faktor koji pridonosi postizanju poslovnih ciljeva. Nudimo više od obrazovnih tečajeva i programa. Omogućavamo daljnje obrazovanje stručnjaka, programe osobnog razvoja za buduće vodeće auditore te programe usavršavanja za pojedince i skupine.

Potičemo proces učenja kod svakog pojedinca da bi mogao ostvariti svoje ambicije.

Raznolikost je dio naše kulture tvrtke. Naša posvećenost raznolikosti i predanosti duboko je ukorijenjena u našim vrijednostima i iskazuje se u brojim programima i djelatnostima koje provodimo.

Potičemo različita osobna znanja i kvalitete. Svjesni smo da razlike u godinama, rasi, spolu, narodnosti, spolnom usmjerenju, tjelesnim sposobnostima i načinu razmišljanja obogaćuju našu radnu okolinu.

Od ključnog značenja za naš uspjeh je da privlačimo zaposlenike, da im omogućimo razvoj i da ih zadržimo, i to one zaposlenike u kojima se zrcali raznolikost naših klijenata.

Napredovanje ovisi o sposobnosti, uspješnosti i predanosti. Zaposlenicima omogućavamo poticajnu okolinu. Potičemo posvećenost svih zaposlenika organizaciji te jedih drugima.